מין אנאלי ואורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/08/2005 | 01:55 | מאת: שירן

מהם סוגי האורגזמה שאישה יכולה לחוות? האם מין אנאלי גורם לאורגזמה לאישה?

04/08/2005 | 09:40 | מאת: שירה

שירן בוקר טוב באופן כללי, מדובר על שני סוגים עיקריים של אורגזמה נשית: האורגזמה הנרתיקית (הנגרמת כתוצאה מחדירה) ואורגזמה של הדגדגן (שנגרמת כתוצאה מגירוי של הדגדגן). הנתונים הסטטיסטיים מצביעים על כך שהרוב הגדול של הנשים (קראתי על 70% ובמקומות אחרים דיברו על 85%) לא מצליחות לחוות אורגזמה נרתיקית, ו"נאלצות להסתפק" באורגזמה של הדגדגן בלבד... (וזה מה שנקרא "צרות של עשירים"). אם את שואלת על סוגים נוספים, אני משערת שכל אישה יכולה לסווג לעצמה בתוך הקטגוריות האלה וליצור מדרג משל עצמה - אורגזמות חזקות יותר או פחות, מהנות יותר או פחות, ממושכות יותר או פחות, אבל זה כבר סוגים אישיים של כל אחת. לשאלתך השניה, האם מין אנאלי יכול לגרום אורגזמה לאישה - התשובה היא כמובן חיובית, אין בזה חוקים ולמעשה כל דבר יכול לגרום אורגזמה לאישה מסויימת - במידה והוא גורם לה הנאה מינית. יום טוב שירה

05/08/2005 | 01:10 | מאת: גלי

שירה שלום כתבת כי כ-70% מהנשים ואולי יותר אינן יכולות להגיע לאורגזמה נרתיקית. האם יש דרך לשנות את זה או לעבוד על זה, או שצריך פשוט לחיות עם הגזירה?...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו