חשש למחלת מין, שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/10/2018 | 12:19 | מאת: נועה

מרגישה שינוי במרקם העור סביב פתח הנרתיק-פריחה קלה וגרד מידי פעם כבר כשבועיים הפרשות לבנות גושיות יש שתיי בליטות דמוי ״יבלות״ בפתח הנרתיק, לא מוגלתיות, ללא תחושה בהן. לא יודעת אם זה גדל או שזה חלק מגופי אשר התנפח והאדים. טופלתי לפניי כחודשיים באנטיביוטיקה נגד כלמידיה אם זה קשור. קבעתי תור לרופאת נשים אך רציתי להתייעץ עד אז כי אני חוששת

יותר נשמע לי כמו הפרשה פטריתית אשר מלווה באי נוחות מקומית. לא יודעת מה אלו הבלוטות בכניסה שאולי אלו בלוטות שקיימות תמיד ולא שמת לב אליהןם. קשה לתת אבחנה דרך האינטרנט וכדאי לפנות לרופא נשים בהקדם.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו