כאבים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/08/2018 | 20:44 | מאת: שיאל

אני נשוא לבעלי כבר 7 שנים , מקיימת יחסים רק איתו. כרגע נוטלת כמעט שנתיים נובה רינג. כבר כמה שנים שיש לי כאבים בזמן החדירה שלו ומרגישה שהאזור מאד מאד יבש. גם אחרי החדירה בד"כ זה כואב לי והוא לא מצליח לגרום לי להנות . אחרי שהוא גומר שורף לי המקום בערך חצי שעה ואח"כ אני יכולה להרגיש אפילו יום שלם שהמקום מגורה ורגיש . האם יש פתרון לבעיה?? אשמח לשמוע תודה

כאבים ביחסי מין יכולים להגרם בשל מספר סיבות, דלקות מקומיות, שינויים הורמונליים עקב הנובהרינג, כווץ יתר של שרירי רצפת אגן חוסר רטיבות וסיכוך בזמן חדירה, תגובה אלרגית לחומר מסוים כל זה ניתן לטיפול וכדאי לפנות לרופא מומחה בענין כאבים בעריה

25/08/2018 | 21:45 | מאת: שיאל

האם קיים דרך קופ"ח או שצריך באופן פרטי תודה רבה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו