מין לפני מחזור מה הסיכוי להריון אם שכבנו ביום שקיבלתי כמה שעות לפני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/06/2018 | 21:14 | מאת: אנונימוסית

אם שכבתי עם בן הזוג ובאותו יום קיבלתי מחזור והחניה דימום חלש והפסיק תוך 24 שעות , וילדתי לפני חצי שנה מה הסיכוי שזה הריון אני שמעתי שאחרי לידה בגלל שיש אי סדירות בובת הכל יכול להיות אבל האם זה אפשרי שאם הוא גמר בפנים אני בהריון אנחנו רוצים מאוד

סבירות נמוכה אם זה היה מחזור אבל יכול להיות מצב של דימום קל לא סדיר שאיננו ממש מחזור לדוגמא יש נשים שיש להן דימום קל בזמן הביוץ... עשי בעוד שבועיים בדיקה ביתית לראות אם נקלטת

26/06/2018 | 17:46 | מאת: אנונימית

אני אשמח שזה נתפס אם זה ניתפס הגבר שלי יהיה המאושר באדם לאחר המין מדי פעם יוצאות לי טיפות דם אנחנו ממשיכים ונקווה לתשובה חיובית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו