דימום ביום 12 לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2018 | 08:36 | מאת: חני

שלום רציתי לברר קיבלתי כדורי איקלממין 4 ליום במשך - 6 ימים הביוץ היה לטענת הרופא ביום 12 למחזור ... וכעת 12 יום אחרי קיבלתי דימום האם זה המחזור שרק הקדים או יכול להיות סיכוי להריון אין לי כאבים בחזה ולא שום סימן אחר מרגישה טוב רק הבוקר קיבלתי דימום שזה אומר הקדמה של שבוע .... קיבלתי מחזור לפני 21.2 או שמא האיקלממין מקדים את המחזור ... לתשובתכם אודה

לא יודעת מה משמעות הדימום עשי בדיקת שתן להריון ביתית ותראי מה קורה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו