ביוץ ביום 12 לאחר סבב איקלממין 4 ביום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/03/2018 | 21:11 | מאת: לורה

שלום אני קיבלתי מחזור ב-21.2 וביום החמישי למחזור לקחתי כדורי איקלממין 4 כדורים ביום... במשך 6 ימים ביום12 וה-13 קיימתי יחסי מין - בן זוגי גמר בחוץ ניסיתי לקחת קצת מהזרע ולדחוף לנרתיק. היום יום 14 הלכתי למעקב זקיקים ומסתבר לטענת הרופא שאני כבר אחרי ביוץ וייתכן שהביוץ התרחש לפני יומיים ... היום יש לי כאבי בטן מידי פעם חשבתי שזה בגלל הביוץ ... האם לאור כל התיאור דברים יש סיכוי להריון ... או שאין לתשובתכם אודה ... האם אין מצב שהרופא טועה ולא בייצתי והאם זה אומר שאני מגיבה טוב לטיפול איקלממין למרות גילי 39. בבקשה תענו לי בכנות

מוזר שעם איקרקלומין מינון כל כך גבוה יהיה ביוץ ביום 12 אבל יכול לקרות. לא מבינה למה אין החדרה של זרע לנרתיק, אם יש לך בעיה לקיים יחסי מין מלאים בקשי הפניה להפרית מבחנה כדי לשפר את הסיכויים שלך להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו