אנטיביוטיקה וגלולות- המשך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/11/2017 | 22:38 | מאת: שנאל

כפי שהציעה דר ליאורה, ערכתי בדיקת הריון ביתית (3 ימים באיחור מהמחזור), היא יצאה שלילית. אציין כי השתמשתי באנטיביוטיקה 2000 מ״ג בכל יום,והיינו כל החודש עם אמצעי מניעה נוסף - קונדום. התחלתי חפיסת גלולות חדשה, האם זה בסדר ? האם ייתכן כי 3 ימים לאחר האיחור תתקבל תשובה שקרית בבדיקת ההריון הביתית ? האם ייתכן כי החפיסה אקבל מחזור או שכבר לא ? אציין כי לפניי יומיים היה לי דימומון קטן, חד פעמי שנגמר, להערכתי הוא יצג את המחזור. אשמח לשמוע

את לא בהריון ניתן לסמוך על הבדיקה המשיכי גלולות כסדרן והתעלמי מחוסר המחזור או מהדימומון החריג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו