פוסתינור בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/10/2017 | 08:08 | מאת: מרינה

לפני כחודשיים לקתי פוסינור והיה לי דימום שבועיים אחרמ המחזור. ב8.9 אתמול 5.10 שוב קיבלתי מחזור כאילו המועד שלו זז למועד של דימום לאחר הפוסינור. אז אתמול קיבלתי מחזור ודי בתחילתו שכבתי עם חבר והוא גמר בפנים...היום בלילה כבר הדימום שלי די חזק. השאלה אם לקחת את הפוסתינור היום גם בזמן שיש לי דימום חזק? מה הסיכוי שאכנס להריון?

מאחר ופוסטינור משבש מחזור ואנחנו לא יודעים מה המשמעות של המחזור הזה לא בטוח שאפשר להתיחס אליו כמחזור ולכן אינך מוגנת מהריון, אלא אם עשית לפני המחזור בדיקת שתן לשלול הריון למה אינך נוטלת אמצעי מניעה?????

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו