דימום לפני מחזור / הפרשה חומה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2017 | 22:33 | מאת: שיר

שלום רב, אני בת 33. התחיל לי דימום חום במשך ארבעה ימים וביום הרביעי התפתח טיפה יותר ולכן התחלתי לקחת גלולות לאחר מכן, המחזור נפסק והופיעה הפרשה חומה שוב. האם הייתי אמורה להתחיל לקחת גלולות במצב כזה (זו פעם ראשונה) והאם ההפרשה/ דימום נחשבת למחזור? ( אציין כי המחזור שלי סדיר אך הפעם עברו 19 ימים מהוסת האחרונה בדר״כ אני מקבלת מחזור סביב היום ה 24-25).

לא ברור אם הדימום הזה היה מחזור או לא בכל אופן המשיכי עם הגלולות והוסיפי עוד אמצעי מניעה לשבועיים הקרובים יכול להיות דימום לא סדיר בחודשיים הראשונים לנטילת גלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו