מקור הכאב-שרירי?עצבי?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/09/2017 | 22:44 | מאת: לי

שלום, האם רצפת אגן היפרטונית(רצפת אגן שבה השרירים נמצאים בטונוס שרירים גבוה)יכולה לגרום לרגישות עזה במגע קל בדגדגן ומסביב לו?בנוסף,כאשר ניסיתי לעשות עיסוי חיצוני בכל פעם שאני נוגעת בשפתיים הגדולות ומושכת אותן כלפי מטה אני חשה כאב חד בדגדגן וצורך במתן שתן.האם יש קשר מבני בין השפתיים הגדולות לדגדגן ולשופכה?האם זה קשר שרירי או עצבי?

א. מתח מוגבר ולא תקין של שרירי רצפת אגן יכול ללחוץ על העצבוב של הדגדגן ב. בכל מקרה דורש בדיקת רופא לשלול בעיה רפואית עורית על הדגדגן וסביבותיו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו