מביך...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/07/2005 | 21:31 | מאת: טלי

השאלה שלי קצת מביכה- נכנס לי אויר לנרתיק באמצע קיום יחסי מין- ויוצא משם בצורה מאוד לא נעימה, כמו פלוצים. הבעייה היא שנכנס אויר גם סתם ככה בלי קשר ליחסי מין, כאילו בועת אויר שיוצאת כשאני יושבת- המזל שזה לא נשמע אלא מורגש בלבד. מה עושים?

24/07/2005 | 23:11 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

טלי שלום יתכן שבעזרת תרגילים לחיזוק שרירי הנרתיק וע"י כך הגברת הטונוס במנוחה, תוכלי להקטין את קיבולת האוויר בנרתיק שלך. תרגילים אלו כוללים כיווץ של שרירי הנרתיק והחזקה במצב מכווץ למשך מספר שניות, הרפייה וחזרה על התרגיל במשך דקה-שתיים, פעמיים ביום. כמו באימון כל שריר אחר בגופך, ניתן יהיה להבחין בשיפור כעבור כשבועיים. במידה ואינך בטוחה האם את מבצעת את התרגיל נכון, את יכולה להכניס אצבע לנרתיקך ולהרגיש את השריר מתכווץ סביב האצבע. כמובן שניתן גם להתאמן עם בן זוג, ולכווץ-להרפות את הנרתיק לסירוגין במהלך קיום היחסים. לילה טוב דר' הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו