הפרשות מרובות כל היום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/09/2017 | 21:17 | מאת: Loren

היי , כבר תקופה מאוד ארוכה שיוצא לי הרבה הפרשות במהלך היום , הפרשות לבנות ובלי ריח , אבל הפרשות הם לא הפרשות רגילות אלא לבנות מאוד וסמיכות . ההפרשות יוצאות גם במהלך הסקס באופן קבוע וזה מפריע מאוד , ניסיתי לטפל בזה אבל הבעיה שאני בצבא וכל פעם שאני הולכת לרופא הוא עושה לי בדיקת שתן , רואה שאין דלקת ואומר לי אולי פטריה ונותן לי כדור שאני צריכה להחדיר והכדור לא עוזר לי כבר ניסיתי כמה פעמים וההפרשות רק הולכות וגוברות ואין לי מושג מה לעשות כבר , אין לזה ריח וגם לא מגרד או שורף אבל זה בכל זאת מפריע במהלך היום יומי שלי .

ממליצה לך לעשות תרבית נרתיקית ומשטח אם יצאו חיידק או פטריה תטפלי בהתאם ואם התרבית שלילית כדי לפנות לרופא נשים לבדוק את צוואר הרחם אם את נ וטלת גלולות הסיבה יכולה להיות כתוצאה משינויים בהפרשות עקב גלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו