אמצעי מניעה לפקטור 5 ליידן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/07/2017 | 21:07 | מאת: אורלי

שלום יש לי פרטור 5 אחרי הלידה השניה שמתי טבעת ואחרי שנתיים נכנסתי להריון מחוץ לרחם עם הטבעת שנגמר באישפוז של שבוע מאז אני חוששת לשים שוב ולקחת גלולות אני לא יכולה בשל פקטור 5 איזה אמצעי מניעה אוכל להשתמש חוץ מקונדום? האם יש סוג של טבעת שאוכל לשים ולהיות שקטה? אמרו לי שיש גם זריקה שעושים אחת לכמה חודשים האם זה מתאים לי? יש לי 3 ילדים שיהיו בריאים ואני לא מעוניינת בעוד..

זריקה הינה אמצעי מניעה טוב כמו כן כדורי פרוגסטרון אם סיימת חד משמעית את הילודה את יכולה לעשות קשירת חצוצרות היא פעולה חירורגית לתמנע הריון לצמיתות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו