פטרייה וגלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/12/2016 | 00:00 | מאת: אני

שלום רב ד"ר אשמח לעזרה אני נוטלת גלולות ומשתמשים גם בקונדום. והיה לי כאבים בזמן יחסי מין ותחושה של צריבה ושריפה קיבלת מרופאת נשים 3 כדורי פלוקונזול בהפרש 3 ימים ולאחר מכן שבוע. ובנוסף אגיסטן להחדרה. כששמתי את האגיסטן יום אחרי כל התחתון שלי היה ספוג במשחה הזאת ובנוסף גם ההפרשות של הפטרייה בצבע ירוק וקצת דם. זה חלק מהטיפול של המשחה להיות מופרש החוצה ולא להיספג? קיום יחסי מין בשלב זה מפריע לטיפול? הגלולות עדיין יעילות עם הכדור שאני נוטלת והאםהחומר של הקונדום יכול לגרום להחמרה? תודה רבה מראש! מה זמן ההחלמה של פטרייה?

אין לקיים יחיס מין כל עוד את בטיפול עם הנירות סיימי את כל הטיפולים וחכי לראות מה מצב ההפרשות אין הכדורים פוגעים ביעילות הגלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו