שאלה חשובה ממש!ממש ממש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/06/2017 | 21:25 | מאת: מלכה

שלום רב יש לי מספר שאלות 1-האם בעת התפתחות הדגדגן טרם הווסת או עם קבלת הווסת הראשון האורגזמה היא חזקה מאוד ואחכ דועכת? 2-האם אורגזמה מאוננות שונה מאורגזמה בידי הכנס פין לפות בשעת יחסי מין אמיתיים? 3- אם אני בשנות 20 לחיי....זוכרת שבעת היותי קטנה בת 12 13 כל פעם שטיפסתי על חבל או על עמודים סולמות וכו היתי פשוט נצמדת לחבל מרוב תענוג של איזה רבע שעה ולא ממשיכה לטפס-כיום מבינה שזו אורגזמה. אני עדין בתולה...אבל באוננות לא מצליחה לחוות כלל אורגזמה. האם אחווה אותה?האם באוננות לא מרגישים כמו יחסי מין אמיתיים? יותר מכל רוצה לשאול האם חלילה טיפוס מאסיבי על חבל...או סולם-יכל להרוס משהו בדגדגן או באורגמות? יש לצין שמיד אחרי קבלת הווסת הפסקתי להרגיש כל אלו.בגיל1 3 או 12.זה נעלם.חשבתי שדובר בשעת התפתחות האיברים היתי מרגישה אורגזמה בכל מצב שבו מקרבת הישבן למשהו ונהניתי מאוד.כיום זה נעלם. שנית-האם קרום בתולין יכול להקרע ללא יחסי מין רק מאוננות עם דחיפת 2 אצבעות פנימה?במידה ולא יורד דם לא נקרע? תודה רבה מלכה

קשה לענות על כל השאלות הרבות שלך אבל בקצרה 2החדרת 2 אצבעות יכולה לקרוע את קרום הבתולים לא תמיד יורד דם אין קשר בין מחזור לעוצמות אורגזמה האורגזמה היא אותה אורגזמה ביחסי מין מלאים או בגירוי של הדגדגן ולא טיפוס לא פוגע בדגדגן פשוט התבגרת והתחלת להתיחס אחרת למיניות שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו