אי לקיחת שתי גלולות אחרונות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/12/2016 | 12:00 | מאת: שקד

אני לוקחת כבר הרבה זמן באופן סדיר גלולות מסוג מליאן של 28 גלולות בחפיסה ובין לבין עושה הפסקה של שבוע.. לצערי השבוע התיק שלי נגנב עם הגלולות בתוכו , ופספסתי את שתי הגלולות האחרונות בחפיסה.. יש לי חפיסה נוספת בבית אבל אני לא אהיה שם עד יום ראשון (היום שבו הייתי אמורה להתחיל את ההפסקה) השאלה היא אם אני מפסיקה כרגיל ומתחילה חפיסה חדשה ביום ראשון שלאחר מכן כאילו ולא קרה כלום? או שביום ראשון הזה כדאי לי לקחת את שתי הגלולות שפספסתי?

התחילי כרגיל אך אינך מוגנת בשבועיים הראשונים מהריון והוסיפי עוד אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו