מין אוראלי בהרון לאחר החלמת הרפס שפתיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/12/2016 | 20:17 | מאת: מנחם

שלום, אשתי בהריון בשבוע ה-21. לאחרונה יצא לי הרפס השפתיים ובכל זמן היותו פעיל כמובן שנמנענו מנשיקות ומיחסי מין מכל סוגם. אשתי שמעה כי בהריון יש להמנע ממין אוראלי וגינלי במידה ולבן הזוג יש את נגיף הרפס השפתיים גם אם לא פעיל. האם תוכל\י לתת לנו מידע בנושא? תודה רבה.

כשהרפס לא פעיל אין הדבקה. השאלה היא האם אתה בטוח שאתה מזהה את שלב התחלת ההרפס אפילו לפני שהשלפוחיות מופיעות? כי זו הבעיה בדרך כלל. בכל מקרה כשאשתך מגיעה לחודש תשיעי שתעשה ברור הרפס בנרתיק לפני הלידה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו