הוצאתי את ההתקן ועדיין לא קבלתי מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/11/2016 | 12:34 | מאת: ima

שלום, אני ממש שאשמח אם תעזרי לי, הוצאתי את ההתקן לפני כמעט 5 חודשים וקבלתי מחזור רק פעם אחת ואיזה 2 דימומים מיני קלים לחצי יום - אם אפשר בכלל לקרוא לזה דימום זה היה יותר כמו הפרשה ורודה חד פעמית האם נורמאלי? ברצוני להיכנס שוב להריון ואני חוששת שהזמן רץ והגוף עדיין לא חזר לעצמו. מה עושים? אם בכלל יש מה לעשות או רק להמתין בסבלנות? אני מקווה שזה לא פגע לי בפוריות או משהו?ההתקן היה מינימום הורמונים כי אסור לי....

מציעה לך לפנות בהקדם לרופא הנשים שלך ועשות הערכה הורמונלית לברר מדוע אין לך מחזורים ולטפל באם יש הפרעה הורמונלית כדי שתוכלי להרות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו