שאלה-כוסות רוח בבטן-פגיעה באברים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/11/2016 | 08:31 | מאת: שואלת

שלום, בת 28. במסגרת דיקור סיני,שמו לי לפני כשלושה שבועות 5 כוסות רוח על הבטן סביב הטבור ומטה.אתמול כשקיבלתי את המחזור הוא היה (ועדיין)מאוד מאוד חלש -כמעט אין דימום ובדרך כלל יש לי מחזור עם המון דם ביומיים הראשונים. האם זה יכול להיגרם מכוסות הרוח?האם ייתכן כי נפגעו איברים כמו שחלות ,רחם ולכן המחזור כמעט ללא דימום? יש לציין כי כוסות הרוח מושכות ממש ממש חזק את העור שעליו הן ממוקמות.יכול להיות שבהליך זה נפגעו האיברים האלה?

24/11/2016 | 08:41 | מאת: שואלת

האם יכול להיגרם תסביב שחלה? הרי כוסות הרוח בעת יניקת העור לתוך הכוס יוצרות נמק בעור,האם יכול להיגרם נמק גם לשחלות חצוצרות ורחם שמתחת לעור??

לא מכירה טיפול בכוסות רוח ולכן לא יכולה לענות לך על השאלות. פני למי שעשה לך את הטיפול בעקרון לא מאמינה שיש פה פגיעה תמידית ברחם או בשחלות זה לא טיפול מספיק חזק כדי לגרום לנזק תמידי אז את יכולה להרגע מהבחינה הזו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו