לאחר השימוש בפוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/11/2016 | 11:56 | מאת: שיר בת 18

שלום אני צריכה ייעוץ. אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין כשבוע לאחר שסיימתי את המחזור. השתמשנו בקומדום והוא נקרע והחלטנו שאשתמש בפוסטינוא כדי להיות בטוחים שלא קרה כלום. שבוע לאחר השימוש בפוסטינור היה לי דימום שממש דמה למחזור, אפילו קצת כבד יותר וארך חמישה ימים כמו מחזור רגיל. עכשיו אני לא בטוחה מאיפה אני אמורה להתחיל לספור כדי לדעת מתי המחזור הבא יגיע- אם זה מסוף הקודם או מסוף הקינוח שלאחר הפוסטינור? אנחנו לחוצים כי אם זה מסוף המחזור הקודם אני כבר באיחור.. אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!

פוסטינור גורם להפרעות מחזור גם לדימום מוקדם יותר וגם לעכוב. ולכן לא ניתן לדעת מתי תקבלי את המחזור הבא בכל מקרה עשי בדיקת דם להריון כדי לשלול

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו