פספוס גלולה אחרונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/11/2016 | 08:55 | מאת: אביטל

לקחתי עזרה ימים אנטיביוטיקה (אופלודקס) והפסקתי לקחת.אותה ביום שלישי, באותו יום גם שכחתי לקחת את הגלולה וחיכיתי כבר למחזור. בחמישי שכבתי עם חבר שלי והוא לא גמר בפנים מהפחד התחלתי חבילה חדשה אז יצא שכביכול פספסתי שתי גלולות. האם כדאי לקחת פוסטינור? ווהאם אני מוגנת להמשך החודש?

מאחר ואנטיביוטיקה מורידה יעילות של גלולות ממליצה לך לקחת פוסטינור להמשיך לקחת גלולות כרגיל ולהוסיף עוד אמצעי מניעה בשבוע הקרוב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו