שכחתי גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/10/2016 | 14:19 | מאת: עדי

היי, אני לוקחת גלולות פניט מעל שנה באופן סדיר. התחלתי חפיסה חדשה ושכחתי לקחת את הגלולה ה-3 (יום שישי) . את הגלולות הבאות בתור לקחתי כרגיל אך לא לקחתי את הגלולה ששכחתי (תמיד לא ברור אם צריך לקחת או לא). קיימתי יחסי מין ללא הגנה ביום שני. האם יש חשש להריון? ואיך לנהוג בהמשך. תודה

בעקרון אם שכחת גלולה ולא השלמת אחרי 12 שעות את לא מוגנת וצריכה להוסיף קונדומים למשך שבועיים. אם קיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה כדאי לקחת פוסטינור עד 3 ימים מקיום יחסי המין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו