מחזור מעל שלושה שבועות שעכשיו התגבר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/05/2017 | 22:54 | מאת: בת 41

אני בת 41 לפני שלושה חודשים עברתי אירוע מוחי קל מי אני נוטלת כדור אספירין. הרופאת נשים שלי המליצה לי על התקן מירנה מאז שאני עם התקן מתחילת מרץ אני מקבלת מחזור מוגבר שהאורך שלו נע בי 25 ימים עם הפסקה של שבוע חשוב מקבלת מחזור הפעם קיבלתי מחזור מוגבר עובר ו בנוסף בשלוש שעות האחרונות יש לי גושים ענקיים שכל חצי שעה אני צריכה להחליף תחבושת. מה אני צריכה לעשות כדי שיפסיק המחזור ואם זה לא מסוכן המצב שלי ?

ידוע שבחודשים הראשונים להתקנת מירנה יש דימומים לא סדירים אבל אם הם חזקים התיעצי עם רופאת הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו