דחוףףף נורלבו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/09/2016 | 01:30 | מאת: ל

בס"ד שלום. בשבוע שעבר ביום שישי קיימתי יחסי אישות עם בעלי השתמשתי בנר פרמטקס למניעת הריון ואני חוששת שלא הכנסתי אותו נכון עפי ההנחיות שקיבלתי.. ביום ראשון לקחתי כדור נורלבו וביום שבת החל דימום כמו של מחזור אני 3 חודשים אחרי לידה.. האם זה אומר שאני לא בהריון?? אני מאוד לחוצה... בנוסף אני עם בחילות מידי פעם !!

05/09/2016 | 11:32 | מאת: ל

בנוסף עשיתי כעת שבוע ויומיים אחרי בדיקת הריון והיא שלילית

סביר להניח שהדימום נגרם מהנורלבו שיכול לגרום לדימומים לא סדירים אם את חוששת שבכל זאת נקלטת להריון עשי בדיקת שתן להריון בעוד כשבוע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו