החלפת סוג גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/08/2016 | 13:31 | מאת: קארין

היי, אני לוקחת גלולות פמינט כבר חצי שנה וכעת מחליפה סוג לגלולות מרסילון. אני מקיימת יחסי מין ורציתי לדעת מתי אני אמורה לקחת את הסוג החדש כך שאשר מוגנת? מיד בתום החבילה האחרונה של הפמינט? או לחכות שבוע כרגיל ואז ביום השמיני במקום לקחת חבילה חדשה של פמינט להתחיל עם המרסילון? חשוב להדגיש שאני מקיימת יחסי מין ולכן ברצוני לדעת אם יש שלב בהחלפה בו ההגנה נפגמת?

התחילי את החפיסה של המרסילון ביום שהיית צריכה להתחיל את הפמינט אלו גלולות זהות רק של חברות אחרות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו