נפיחות בשפתיים בפות בשפתיים הקטנות שבפנים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/04/2017 | 23:21 | מאת: Avi

למה הנפיחות צצה לאחר קיום יחסי המין

חסר לי פרטים אבל בעקרון נפיחות יכולה להגרם בגלל חיכוך עודף אם את לא מספיק רטובה או אם הסקס נמשך הרבה זמן יכול להיות תגובה עקב גירוי מיני שמגביר זרימת דם לאבר המין ולוקח זמן עד שנספג ויכול להיות כתוצאה מאלרגיה לנוזל הזרע אם היתה שפיכה באזור דבר שהוא נדיר ביותר

02/10/2018 | 03:39 | מאת: Mb

שלום, אני בתולה ולאחרונה כשחבר שלי מאונן לי השפתיים הפנימיות של הפות מתנפחות ולאחר כמה ימים זה עובר אבל לא עד הסוף . פעם זה לא היה ככה. הלכתי לרופאה היא אמרה שיש לי פיטריה ולאחר שסיימתי את הטיפול שוב פעם התנפח לי רק לאחר האוננות זה קורה והתביישתי להגיד לרופאה את זה. מה לעשות?

12/09/2022 | 01:12 | מאת: אנונימי

היי, אם הסיבה היא חיכוך עודף שאני לא מספיק רטובה, יש צורך ודרך לטפל בזה או שזה יעבור לבד?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו