חשש להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/07/2016 | 11:13 | מאת: נטלי

שלום אני בת 20 ונוטלת באופן קבוע גלולות יאז. החודש פיספסתי גלולה וגיליתי זאת רק לאחר מספר ימים. כאשר גיליתי, נטלתי גם את הגלולה ששכחתי (כלומר נטלתי 2 גלולות ביום) והמשכתי את החפיסה כרגיל. אני כרגע ביום ה4 והאחרון של גלולות ההפסקה ועדיין לא קיבלתי מחזור (ובדרכ אני מקבלת אותו ביום ה3 לגלולות ההפסקה). אני חוששת מהריון כי המשכתי לקיים יחסי מין בחודש האחרון... האם זה שלא קיבלתי מחזור מעיד במאה אחוז על הריון? ומה אפשר לעשות? אני אובדת עצות... תודה רבה מראש

עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון במידה ושלילי המשיכי עם הגלולות אם לא עברו שבועיים מהיום ששכחת את הגלולה חיזרי על בדיקות השתן אחרי שבועייים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו