שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/07/2016 | 12:16 | מאת: ל

לפני כשבוע קיימתי יחסי מין ללא קונדום , ולקחתי בבוקר למחרת פוסטינור .. עכשיו זו לא הפעם הראשונה שאני לוקחת פוסטינור זו הפעם השלישית , כל כדור נלקח בערך כל 3 שבועות השאלה שלי היא האם הכדור לא ישפיע ויעשה את העבודה כי זו כבר פעם שלישית ? כי המטרה של הכדור זה לקחת רק במקרי חרום .. זה קצת מטריד אותי אז אני חייבת לשאול.

כפי שאת בעצמך אומרת פוסטינור איננו אמצעי מניעה אלא נלקח במצבי חרום אם מצבי חרום אצלך הם כל 3 שבועות יש מקום לפנות לרופא נשים ולהתאים אמצעי מניעה יעילים. יכול להיות לך שבושי מחזור והפוסטינור איננו מונע הריון ב 100%

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו