ניתוח הימנקטומי,קצת חוששת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/03/2016 | 18:16 | מאת: יובל.בת 21

שלום, קצת חוששת. לאחר כאבים בקיום יחסי מין הופנתי לפיזיותרפיה רצפת אגן. לאחר מספר טיפולי פיזיותרפיה, נתגלה כי הכאבים החזקים נובעים משאריות קרום הבתולין והופנתי לניתוח הימנקטומי בו מתבצעת כריתת שאריות הקרום ובמידה וזה לא יספיק הורדה של רקמה מסוימת מתחתיו ובעקבות כך גם תפרים במקום. רציתי לשאול קצת לגבי הניתוח(מעבר למה ששאלתי את הרופאה), האם ההחלמה קשה? יש כאבים הניתוח? האם איבר המין נראה אותו הדבר לאחר מכן? תודה רבה!

אם זה רק הימנקטומיה הניתוח פשוט והחלמה פשוטה אם עושים מעבר לזה החלמה מממושכת יותר וכואבת יותר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו