מניעת הריון לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/03/2016 | 13:23 | מאת: בחורה

קימתי יחסי מין לא מוגנים. אנחנו לא בטוחים אם החבר גמר בפנים או לא.. יכול להיות שכן.. לקחתי השנה כדור של הבוקר שאחרי כבר שלוש פעמים השנה.. הפעם האחרונה שיבשה לי את הגוף עם כל ההורמונים. זה היה לפני שבועיים בערך ועד עכשיו אני מרגי,ה את ההשפעות.. יש דרך אחרת למנוע את זה..? אם סיימתי מחזור לפני שלושה-ארבעה ימים, האם יכול להיות שאני לא בביוץ והזרע לא יקלט? זה היה מחזור שנגרם מהכדור כי סיימתי שבוע לפני זה מחזור. האם זהו מחזור רגיל שדוחה את הביוץ?

אי אפשר לדעת מתי יקרה הביוץ שלך ועליך לקחת שוב כדורים של גלולת היום שלאחרי. ממליצה לך מאוד להתחיל לקחת גלולות או אמצעי מניעה אחרים דרך רופא נשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו