אי קבלת מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/01/2017 | 00:32 | מאת: שושי

לקחתי 6 שנים לסירוגין גלולות יאז, היו לי דימומים שלא קשורים למחזור, לכן עברתי לקלייר. בחודש הראשון השתמשנו בקונדום. בשבועיים הראשונים עם קלייר היו לי דימומים בגלל בדיקת פאפ ואחר כך בדיקות לפפילומה (קולופוסקופיה וביופסיה). לא הצלחתי להבדיל האם הדימומים הם מהבדיקות או מחזור למרות שהגיוני שהיו מהבדיקות. בסוף החודש לא קיבלתי מחזור. אין חשש להיריון? זה נורמלי?

ידוע שעם קלייר כמות המחזור פוחתת עד נעלמת לגמרי אם לא שכחת אף גלולה ולא שלשלת או הקאת או שנטלת אנטיביוטיקה אין לך ממה לחשוש. אם בכל זאת רוצה להיות שקטה עשי בדיקת שתן להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו