מחזור וגלולות עם אנטיביוקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/12/2016 | 19:35 | מאת: שירן

היי, נטלתי במשך חודשיים גלולות ללא הפסקה, באמצע נטלתי גם אנטיביוטיקה אופלדקס לפני סיום החפיסה השנייה הופיעו לי דימומים וכשסיימתי את החפיסה היו לי המון הפרשות חומות ודימום שהופיע רק פעם אחת בדומה למחזור אך לא נמשך. השאלה היא האם זה היה מחזור או שיש מקום לספק. יש לי סיבה לדאוג? אציין שלא פיספסתי גלולות ולא הקאתי או שילשלתי בזמן הגלולות.

גם לקיחת אנטיביוטיקה יכולה להוריד יעילות של גלולות גם אם לא שכחת. מצב סטרס או מחלה אף הוא יכול לגרום לידמומים לא סדירים אם היית פעילה מינית בתקופה זו ממליצה לך לעשות בדיקת שתן ביתית לשלול הריון ואם לקחת את האנטיביוטיקה בשבוע האחרון הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו