צריכה עזרה מתקשה באינטימיות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/02/2016 | 21:03 | מאת: תמר

היי, אני אוטוטו בת 40 ואני יודעת שאשאר לבד. זה התחיל מגיל צעיר ביקורת על הגוף שלי תת משקל ( לא הייתי אנורקסית) אך המורים היו מדברים על בעצם בכל מקום. אני שטוחת חזה ומשל מסויים זה גרם לי לבושה ומבוכה ואני לא מסוגלת ליצור שום אינטימיות בשל כך. אני מודעת שיש שטוחות אבל אצלי היו יורדים עליי. אפילו לא מזמן יצאתי עם גבר בו 42 רופא שבדייט הראשון אמר לי החזה שלך לא היה יותר גדול? ( הוא מכיר אותי מגילאי ה-20 אגב ישבנו בפאב חשוך. אני לא מסוגלת שנוגעים בי ונרתעת גם כשאני עם בגדים זה רפלקס כזה... אני לא מסוגלת להרגיש בנוח עם גופי או כשאני ערומה. שוב אני יודעת שיש שמנות מכוערות וגם חתיכות אבל אני אינני מסוגלת לעבור את המחסום הזה של הגוף.. הפסקתי ממזמן לצאת עם בחורים ויש לציין שבגילאי ה-20 משום שהבנתי שיש את נושא הבתולין שגם מציק להם ומפריע.. איך אפשר לצאת מזה?? הרציונל אומר שהכל תקין שצריך לומר תודה על מה שיש שאני בסדר אבל כשאני 1:1 עם בחור אני לא מסוגלת. לא מסוגלת לקבל את עצמי.

אין לי ספק שאת צריכה להתחיל טיפול פסיכולוגי כדי לקבל את עצמך ולדעת להתמודד עם מצבים אינטימיים יש הרבה נשים עם חזה קטן שמרגישות נפלא עם עצמן והגוף שלהןוהגברים שאיתן אוהבים את הגוף שלהן כמות שהוא וחבל שאת נותנת לפרט שכזה לעצור לך את החיים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו