איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2016 | 14:56 | מאת: תמר

הווסת שלי מאוד דלה בד"כ, בקושי יום אחד בלי הרבה דימום. מנסים להיכנס להריון. בשל שלב לוטאלי קצר, התחלתי לקחת דופסטון לאחר הביוץ וקיבלתי מחזור מסיבי ביותר לאחר שבוע איחור. האם זה מ הפרוגסטרון? האם יתכן שהיתה הפלה? בדיקת דם להריון שלילית... תודה רבה צוות יקר, החודש המחזור איחר בשבוע, הדימום מסיבי מאוד ונמשך כבר 6 ימים. באולטראוסאונד לא ראו כלום ובדיקת דם שלילית האם הדימום הרב נגרם כתוצאה הפרוגסטרון שכן השלב הלוטאלי ארוך יותר? האם יתכן וזו הפלה בשלב מוקדם מאוד?

סביר להניח שהמחזור ה גיע מאוחר יותר וחזק יותר עקב הטיפול בפרוגסטרון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו