שאלה בנושא הריון-בבקשה לא לשפוט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/04/2015 | 12:05 | מאת: עמית

שלום לכולם.יש לי שאלה דחופה שאלי תשמע קצת מוזרה אבל חייבת תשובה בשביל לדעת מה לעשות עם המשך ההריון.. אני בת 25 נשואה.לא לוקחת אמצעים. יומיים לפני המחזור היה לי אירוע לא נעים (שאני לא רוצה לפרט עליו) שבו בחור חדר אליי אבל לא גמר בפנים...רציתי לקחת פוסטינור ליתר בטחון אבל קיבלתי אחרי יומיים מחזור. בחודש הבא אחריו אחרי קבלת המחזור הקודם כבר לא קיבלתי מחזור ובבדיקת הריון גיליתי שאני בהריון (כנראה מבעלי) השאלה שלי היא האם יש איזה שהוא מצב אפילו קטנטן שאני בהריון מהבחור שחדר בלי גמירה יומיים לפני המחזור או שההריון בטוח במליון אחוז מבעלי. אני אוכלת סרטים כבר שבוע ובלחץ מטורף וחששת מאוד. חושבת לעשות הפלה במידה ויש אפילו רבע סיכוי. אשמח לתשובה בהקדם. עמית

08/04/2015 | 15:48 | מאת: לינוי

ואי ואי .. תקשיבי, יומיים לפני המחזור הזרע עוד טרי, את הזרע את יכולה לגלות רק לאחר שבוע וחצי שבועיים, יש סיכוי להריון מהבחור הקודם .. תקחי אותו תעשו ביחד בדיקת אבהות

יומיים אחרי זה סטטיסטית הסבירות להריון מארוע זה וגם העובדה שלא היתה גמירה בפנים קלושה ביותר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו