פוסטינור2, הגלולה שאחרי- דחוף!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/07/2005 | 00:06 | מאת: מירי

כ12 שעות אחרי קיום מגע מיני, לקחתי גלולה אחת מהפוסטינור, ואחרי 12 שעות בדיוק את השניה. הבנתי שמרגע לקיחת הגלולה השניה ועד חמישה ימים אחרי מקסימום המחזור אמור להופיע. עברו כבר 16 יום ועדין לא קיבלתי את המחזור החודשי. שלחתי מייל לאתר של פוסטינור והסברתי להם את העניין, הם השיבו לי שהמחזור אמור להופיע כרגיל כחודש מסיום האחרון. ואם הדבר נכון, אז עדין לא הגיע זמנו של המחזור הבא (שזה מאוד מרגיע לבנתיים). אך אני מבולבלת מכיוון שבחורות רבות טוענות שלאחר לקיחת הגלולה הן קיבלו אחרי כמה ימים ספורים את המחזור, הוא הקדים להן, והאתר של פוסטינור אמר דבר אחר. אני בבקשה אשמח לתשובות מרופא ומנשים אחרות אשר לקחו גלולה זו! תודה רבה על העזרה!

14/07/2005 | 01:32 | מאת: Zosha

היי מירי, חבל על הזמן, תגשי לרופא וספרי לו, זה הכי פשוט. זה אומר ככה והבנות אומרות ככה ובצורה הזאת את תשתגעי. כל תשובה שיתנו לך פה כל אחת מהבנות, לא תהיה מספקת, אלא אם יתן את התשובה רופא. ועד שיענה לך רופא בפורום הזה או באחרים, את יכולה כבר מחר ללכת לרופא הנשים לדבר עמו ולפתור הבעיה. בהצלחה ואל דאגה, לחץ לא מוביל לשום מקום...Zosha

14/07/2005 | 13:03 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום לך! במקום לחיות בפחד, תבצעי בדיקת הריון. הבדיקה האמינה היא בדיקת דם, אך אז את צריכה הפניה מרופא בקופת חולים ( אבל כל רופא בקופה יכול לתת לך הפניה ). אין צורך בבדיקת רופא נשים, חוץ מלהתחיל לסדר אמצעי מניעה. הפוסטינור אמורה להיות לחירום, ואחרי ה"תאונה", חובה למנוע את התאונה הבאה! ניתן גם לבצע בדיקה ביתית להריון ( בדיקת שתן ). אם חיובי, נצטרך להתמודד עם הריון. אם שלילי, ולא קיבלת בעוד שבוע, תבצעי שוב. עוד שאלות? ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו