חסר אנרגיות וכח וחייב לישון כל היום...

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/02/2006 | 04:02 | מאת: יונתן

אני ממש חלש כל היום .אני צמחוני בן 23, אין לי כח לעשות כלום ,אני ישן המון(10 שעות ביממה לפחות,).אני גם לומד ומאוד מאוד קשה לי לקום לשיעורים .גם שלא למדתי היתי חייב לישון הרבה כדי לתפקד-היה לי מאוד קשה בצבא ועוד חזרתי הביתה כל היום.זה נשמע כמו פינוק אבל אני לא מסוגל לקום ואני חייב לשנות את זה איכשהו.היתי במעבדת שינה יצא שהכל תקין.לקחתי bcoplax ואומגה 3 אבל זה לא עוזר.התאמנתי במכון פעם ועדיין לא היה לי כח אפילו ללכת למכון וגם שהלכתי היתי חייב לישון הרבה לפני כדי שיהיה לי כח . עשיתי בדיקות דם בצבא יצא שהכל תקין.מה כדאי לי לעשות? תודה

לאבחן דברים כאלה. אני לא רוצה להשמע כבעל בשורות משום שאינני רופא וממילא הכל נמצא תקין. נקלעת למצב שבאמת אין שום דבר בבדיקות ובכל זאת יש בעיה. עניין מוכר להפליא וקשה לקבל את זה. בכל זאת, כנראה משהו בצמחונות שלך אינו תקין, משהו בחוסר השתיה, תסמונת זו או אחרת כמו פיברומיאלגיה שאינה מתבטאת בבדיקות וכך הלאה. כנס לאחד מפורומי התשישות/פיברומיאלגיה ושאל שם.

28/02/2006 | 18:22 | מאת: יונתן

מנהל פורום התנהגות בריאותית