מה עדיף?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/02/2006 | 18:45 | מאת: דורה

שלום, לאחרונה התודענו ליתרונות שבצריכת אומגה 3. לאחר עיון מעמיק במאמרים שונים ובשאלות ובתשובות שבאתר זה ובאחרים עלו שני מושגים: DHA DHA+EPA אני בהריון, מתחילה טרימסטר שלישי(מתגוררת בארה"ב) ונוטלת קפסולות המכילות רק DHA (+ ויטמינים) . האם יש בזה בעייה? האם עליי ליטול DHA+EPA יחד? מה משניהם מומלץ לקחת? תודה מראש

על כל חומצות שומניו. מומלץ מאוד לקחת בהריון משום שהתגלה בין שפע יתרונותיו שגם מעלה את האינטליגנציה של התינוק. לא להסס לרגע. קחי קפסולות שלמות עם שניהם והיי רגועה.

06/02/2006 | 12:31 | מאת: מריוס

מורי אינו ובריאות תינוקך חשובים לך

מנהל פורום התנהגות בריאותית