אספרטיים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

09/01/2006 | 22:30 | מאת: נועם

למורי שלום, אני שותה כל יום 2 בקבוקים של דיאט נסטיי ולפעמים רק בקבוק ביום (ליטר וחצי כל בקבוק ויש בזה אספרטיים) האם זאת התאבדות ?האם לדעתך זה נורא מעישון ? והאם יתכן כי לא יגרם לי נזק ? סה"כ אני ככה כבר שנה ולא קורה כלום .האם כמו שיש מעשנים שחיים עם הסיגריות עד גיל 80 כך גם יתכן ואני ? אני פשוט רוצה להבין מה מידת הנזק שאני עושה לעצמי לדעתך ? (מעניין אותי רק דעתך לא אתרים ברשת ...או דעות של אנשים אחרים .) שוב המון תודה והערכה, נועם

למעשה, הנזק שלו מצטבר מאחר והוא מתפרק מיד בבואו במגע עם המעיים. חומרי הפירוק שלו רעילים ומצטברים ברקמות השומניות בגוף כדי להמשיך את הנזק. נכון שיש אנשים המעשנים עד גיל 80. מעניין מה היה קורה אילו לא עישנו, עד איזה גיל היו חיים ובאיזו איכות. לדעתי אין להכניס שום ממתיק מלאכותי לפה. בכמות שאתה שותה, זו הגזמה כמעט פראית.

10/01/2006 | 14:17 | מאת: נועם

.

מנהל פורום התנהגות בריאותית