פחמימות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

07/12/2005 | 17:54 | מאת: רועי

אני רעב באופן הסטטרי לפחמימות והן הנחמה שלי. אינני יודע מה לעשות כי הכולסטרול והטריגליצריד שלי גבוה ואני מטופל בתרופות.

09/12/2005 | 00:44 | מאת: אהובה

רועי, תנסה לפנות לתזונאיות בפורום "תזונה קלינית", כאן בדוקטורס. אבל - הכי יעיל זה לקבל ייעוץ אישי אצל תזונאית, ואת השירות הזה אפשר לקבל בקופת חולים עם הפנייה של רופא המשפחה. אהובה

כמו כל התמכרות, הפתרון כאן הוא להוריד ככל הניתן לחם, פסטות, אורז ותירס למינימום אפשרי. לא רק שהפחמימות מובילות להשמנה מיותרת, גם הדרך לסוכרת קצרה.

10/12/2005 | 17:48 | מאת: מריוס

כדאי להוסיף אגוזים, טחינה, שמן, בוטנים, חמאה, סטיקים, בשר חזיר ונכל במקום פחמימות ואז הכל יסתדר. הכל בציניות כמובן. בלי פחמימות - המוח זקוק לפחמימות, הוא צרכן גדול שלו. פעם

מנהל פורום התנהגות בריאותית