מה עושים עם אהבת המתוק?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/11/2005 | 15:18 | מאת: פרח

אני כל הזמן מנסה לעשות דיאטה האוכל לא כל- כך מענין אותי אך כאשר מגיעים למתוק אני נישברת אני אוכלת מעט במשך היום ובכל דיאטה אני יורדת 7,8 ק"ג ולא מצליחה יותר מיזה ואז שוב אני נישברת אייך אפשר לעזור?

משום שלא כל מה שלא מתוק, הגוף אינו מזהה כמתוק. במילים אחרות, גם לחם, שאינו מתוק, הגוף מזהה כפחמימה ומתרגם לסוכר. גם אם נמנעים ממתוק שטעמו מתוק, הגוף עדיים מכור לפחמימות. רק הורדה דרסטית של לחם, תירס, אורז וכל דגן אחר תביא להורדה בערגה למתוק. אחרת, חבל על המאמץ.

מנהל פורום התנהגות בריאותית