שאלה חשובה נא לענות בדחיפות!!

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

25/10/2005 | 14:26 | מאת: אלמונית

שלום.... רציתי לברר האם יש השפעה הרסנית על הגוף לשתיית חלב קר בבוקר.... אנא החזירו לי תשובה בהקדם זה חשוב מאוד תודה.

חלב אינו בריא במיוחד מאחר והפיסטור הורס אותו ו"פיסטור על" על אחת כמה וכמה.

27/10/2005 | 16:01 | מאת: פרה פרה

לא רק שהחלב הוא בריא (כן, בריא) אלא הוא גם חיוני לגוף ובעיקר בקרב ילדים. "אלרגיה לחלב" היא תופעה לגמרי לא שכיחה ויחסית קלה לאבחון, אבל לגבי כל שאר האנשים שאינם אלרגיים - שתו חלב לבריאות. אפשר לעשות חיפוש אפילו באתר זה ולמצוא כתבות אודות התועלת הרבה שבחלב, וכמה אנחנו מפסידים מכך שאין יותר עידוד לשתיית חלב בקרב ילדים צעירים (ואת התוצאות רואים בגילאים מאוחרים יותר, לרוע המזל).

25/10/2005 | 21:01 | מאת: א

אלמונית, לא שמעתי על דבר כזה, ואני מציעה לך לפנות לתזונאים בפורום "תזונה קלינית. רופא הילדים/המשפחה בקופת החולים ודאי יוכלו גם הם לתת לך תשובה מוסמכת.. יש אנשים שיש להם בעיה עם מוצרי חלב (רגישות, אלרגיה )אבל אלה הם מיעוט.

26/10/2005 | 07:14 | מאת: ב

האם שמעתם על פסטר ועל מה שקרה לאנשים עד תגליותיו ? אולי יש סכנה, אולי , אולי, אבל מה עדיף שאנשים ימותו משחפת וכו', לא אחד ולא שנים, והעיקר שהחלב לא יפוסטר ? אולי אתה מוכן להסביר כיצד לא לפסטר, כמה זה יעלה, וכמה אנשים ימותו מרעב ?

מנהל פורום התנהגות בריאותית