לטיבעוניים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/09/2004 | 13:19 | מאת: שרונה

שלום רב! אני מתענינת מאד בתזונה טיבעונית . האם אפשר לקבל רשימה של סוגי המאכלים שניתן לאכול בתור טיבעוניים??? . יש מלא מאמרים על טיבעונות , אבל לא הסבר על מאכלים ספציפיים. מה ניתן לעכול חוץ מפירות, ירקות ואגוזים? וואם כבר פירות וירקות, הם חייבים להיות אורגאניים? אודה לתשובה. שרונה.

יכול להיות שאחרים יענו לך. בכל מקרה, מה מביא אותך להתעניין בטבעונות? אני מאוד סקרן.

11/09/2004 | 16:14 | מאת: שרונה

אני מתענינת המון בתזונה בריאה וטיבעית עם כמה שפחות חומרי מאכל, טיגון . זאת הדרך הבריאה לניקוי הגוף מרעלים , מפסולת ושמירה על מערכות גוף תקינות. שלא לדבר על מניעה מסרטן. אשמח אם חברי הפורום הטיבעוניים יענו לי על מה שאלתי. חג שמח, שרונה.

10/05/2006 | 21:27 | מאת: צביקה

מבקש לדעת בפרוט טיבעונות מהי סוגי האוכל מה מותר ומה לא וכל מה שעשוי לעזור לי להחליט

מנהל פורום התנהגות בריאותית