סאונה רטובה - בריאה / לא בריאה?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

29/08/2005 | 15:58 | מאת: רוב

שלום, האם יש בשימוש בסאונה רטובה יתרונות בריאותיים או להיפך - נזקים וסכנות בריאות. או שמא השימוש בה חסר משמעות מבחינה רפואית? לא הצלחתי למצוא מידע ברשת על זה, כי אני תמיד מגיע ללינקים של בתי מלון ומשווקי סאונות... תודה,

אבל אם להאמין לאתר הזה, סאונה אינה דבר רע כלל וכלל. לסקנדינבים זה אולי מתאים יותר מלנו בשל מזג האוויר שלהם, אבל בטוח שניתן למצוא יתרון או שניים לוודקה. http://www.saunafin.com/health_benefits.htm

מנהל פורום התנהגות בריאותית