גילי

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/09/2004 | 13:33 | מאת: גילי

שלום, השאלה שלי תישמע מעט מוזרה. יש לי קצת אובססיה לתכשירי שיער..השתמשתי בהרבה מאוד תכשירי שמפו בתקופה קצרה, ויצרתי לעצמי תגובה אלרגית חזקב בעור, שיער יבש ושיער רב נשר. פשוט חשבתי ששום דבר לא מתאים, אחד גורם לחשמל סטטי, השני מייבש מדי, השלישי מבטל את הברק של השיער ורביעי עשיר בלחויות וגורם לנשירה. היום השיער יבש מאוד, דליל, הקרקפת רגישה מאוד והשיער נראה נורא..ואני לא יודעת במה להשתמש..לגבי ההתנהגות האובססיבית, ניתן לקחת פרוזק ודומיו, אך אני שומרת על אורח טבעי ונמנעת. מה דעתכם? כיצד ניתן לטפל באובססיה ברפואה המשלימה וכיצד אוכל לשקם את השיער לדעתכם? תודה....

לי אישית כל שמפו נדמה אותו דבר, פרט לריח ולמחיר, ומעולם לא נגרמה לי תגובה אלרגית, דבר שלבטח מצריך ברור אצל רופא ויפה שעה אחת קודם. התנהגות אובססיבית אף היא מצריכה התערבות, אבל קטונתי מלשלוח אותך לאנשהו. ורדה ר"ז היתה ממליצה על פסיכיאטר וזו נשמעת המלצה נבונה. איכות חייך תשתפר לבטח.

10/09/2004 | 16:32 | מאת: רן

לכן אני מצטרף בחום להצעה של מורי לפנות לרופא.

מנהל פורום התנהגות בריאותית