בבדיקת דם שערכתי נמצא עודף טריגליצריד

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/09/2004 | 12:54 | מאת: אבי

שלום לכולם בבדיקת דם שערכתי נמצא כי כמות הטריגליצירד אצלי עומדת על 230 כשהנורמה היא170 הרופא יעץ לי להפחית בקמח על מוצריו ובסוכרים רציתי לדעת יותר מה כן לאכול מה הסיכון ברמות הללו ולמה עודף ברמה זאת עלול לגרום(התקף לב סכרת וכד) שנה טובה אבי

קרא את המידע הזה: http://www.tevalife.com/article.asp?id=1677 כעקרון, רמות גבוהות אין רצויות כמובן. מנסיון אישי שלי, כדאי לבדוק גם רמות סוכר בדם, אם הדבר טרם נעשה. ירידה ברמות הסוכר גוררת ירידה ברמות הטריגליצרידים.

10/09/2004 | 14:32 | מאת: אבי

שנה טובה לכל חברי הפורום

ושנתנהג כך שרק בריאות תצא לנו מהשנה בזו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית