הרעלת מים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/07/2005 | 08:14 | מאת: סמי

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת כמה מים אני יכול לשתות בבת אחת בלי לקבל הרעלת מים. אנ מטר 70 שוקל 68 קילו (שרירים לא שומן) שמעתי שיש דבר כזה הרעלת מים הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לשתות בבת אחת (במשך חצי שעה) כמות של 4 ליטרים מים בלי לקבל הרעלת מים. כמה בכלל מותר לי לשתות בבת אחת? מה החישוב? (אני מבין שזה משהו עם ריכוזי מלחים) אבל בשום מקום לא מצאתי את החישוב.

לקרוא כאן: http://www.tevalife.com/article.asp?id=1595 לגבי שתיה של 4 ליטרים בחצי שעה כשההמלצה היא של שני ליטרים ליום, ההיגיון קטן מאוד.

16/07/2005 | 10:00 | מאת: יעלה

בתי פרכסה לילה שלם בעקבות הרעלת מים. היא היתה בטירונות וסרבה לאכול, רק שתתה. לא יודעים בדיוק כמה היא שתתה, אבל הרופא תיאר את זה כדלי שלם. ההמלצה שלהם בשחרורהיתה שתשתה כמה שהיא רוצה, בתנאי שחלק מהשתיה יהיה מיץ, או אפילו שתיה ממותקת, העיקר לא לדלל את המלחים בדם.

מנהל פורום התנהגות בריאותית