שאלה לגבי ניקוי רעלים!!!

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/07/2005 | 20:15 | מאת: רונן

ערב טוב..שמי רונן ורציתי לברר.במקרה ואני רוצה להתחיל בשינוי תזונתי לאחר אכילה של כמעט כל דבר ללא ביקורת.. למשל כל בוקר הייתי שותה שוקו בשקית +עוגה.. והייתי אוכל דיי מתוק(אני לא שמן כלל..פשוט אוהב מתוק) ועכשיו אני אוכל מבוקר ונכון..ללא מתוק..(הכוונה לקקאו )רק דברים טבעיים.. אז לשאלה..כמה זמן כעקרון לוקח לנקות את הגוף מכל הרעלים המצואיים בו...??? רציתי להוסיף שמלווה אותי תקופה דיי רבה (כחודש+ הרגשת מרירות הפה..לא עשיתי עדיין בדיקת גאסטרו.. ולפי מה שידוע לי..לאחר בדיקת רוא שיניים הבעייה לא מהשיניים או חניכיים. וגם אפשר להוריד פטרייה..לארח בדיקת נטרופטית ורופא עור.. האם גם לזה יש קשר?לפסולת שבגוף? תודה על הכל מראש..רונן.

לא מזמן ואין לזה שום מקור ידוע. ישנם גורמים התורמים לטעם המר בפה, אבל אצלך נשללו. רבים מתלוננים על זה לאחרונה. ניקוי רעלים זה נושא ענק ופילוסופיה שלמה. אתה רוצה את זה? הנה ניקוי רעלים למתעניינים: http://www.mnwelldir.org/docs/detox/detox.htm

מנהל פורום התנהגות בריאותית