זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

16/06/2005 | 11:23 | מאת: אנה

אני בת 43 שאלתי האם אכילה יומיומית של זרעי פשתן טחונים יכולה לעזור לתופעות גיל המעבר?? ואם כן מה הכמות המומלצת? ובכלל למה הם עוד טובים זרעי הפשתן?? תודה על תשובה

תזונתיים המסייעים לפירוק איטי של סוכר ולהקלה של יציאות. מה שיותר חשוב, זרעי הפשתן הטחונים טרי מכילים גם אומגה 3, שלו מגוון פעילויות שנדונו כאן לא פעם. כף של זרעים טחונים ביום תספיק בהחלט, בתוספת שתיה מרובה, כמובן.

17/06/2005 | 22:43 | מאת: עירית שריר-רפואה טבעית

אנה שלום, זרעי פשתן טובים לשני דברים עיקריים: עידוד יציאות - ואז שמים את הזרעים במיים רותחים, מחכים שהמוצילגים יצאו (נראה כמו נזלת) ושותים. דבר שני הוא האומגה שלוש: מדובר בחומצת שומן בעלת מס' תפקודים - אנטי דלקתי כללי בגוף מוריד כולסטרול מוריד לחץ דם משפר תפקוד מנטלי וזכרון משפר מצבי רוח ודיכאון מטפל בהיפר אקטיביות עירית

19/06/2005 | 21:36 | מאת: אנה

מה הכמות המומלצת ? אני בת 43

מנהל פורום התנהגות בריאותית