מה הקשר בין אנורקסיה לבולמיה?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

23/04/2005 | 10:36 | מאת: מיכל

שלום אני עושה עבודה ואני צריכה לדעת מה הדומה והשונה בין אנורקסיה לבולמיה, אודה לכם אם תענו לי תודה :)

בגדול, פרט לכך ששניהם נופלים תחת הגדרת הפרעות האכילה, שניהם נועדו לגרום להרזיה: אנורקסיה בדרך של הרעבה ובולימיה בדרך של אכילה מופרזת והקאה.

30/04/2005 | 09:30 | מאת: קרציה

איפה ?

21/06/2006 | 13:50 | מאת: ענבל

שלום ..! אני עושה עכשיו עבודה לקיץ בקשר לאנורקסיה ובולמיה .. אשמח מאוד עם תוכלו לכתוב לי מה השונה ביניהם ומה הדומה... #! אשמח מאוד עם תענו לי בהקדם האפשרי ..#@! תודה רבה ענבל

מנהל פורום התנהגות בריאותית